Uitbreiding Lakenhal

Vanaf vandaag kunnen architecten zich inschrijven voor de uitbreiding van de Lakenhal medio volgend jaar. Het is de bedoeling dat de Lakenhal met ca. 3.000m2 zal worden uitgebreid. Een beperkt aantal architecten zal worden geselecteerd voor een vervolgopdracht waarna één van hen de uitbreiding mag gaan realiseren. De schetsontwerpen worden door een jury beoordeeld. De uitgekozen architect staat voor een moeilijke taak want bij de uitbreidings- en renovatiewerkzaamheden moet rekening worden gehouden met het stedelijk karakter en de historische waarde van de omgeving.

Overigens is het de bedoeling dat het gebied rond de Lakenhal en de Lammermarkt gaat fungeren als toeristische en cultuurhistorische toegangspoort van leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×