Lijsttrekkersdebat op faculteit der Rechtsgeleerdheid

Donderdag 23 februari organiseert de Faculteitsvereniging Grotius een lijsttrekkersdebat. Vooraf zal Professor J.W.M. Engels een lezing geven. Engels is verbonden aan de Thorbecke Leerstoel en is expert op het gebied van Gemeenterecht. Tijdens het debat wat hierop volgt kunnen de lijsttrekkers aan de hand van stellingen hun standpunten naar voren brengen. Alle partijen hebben inmiddels toegezegd aan het debat deel te nemen. Het is ook mogelijk om vanuit de zaal vragen te stellen. De locatie van het debat is de Lorentzzaal van het Kamerlingh Onnes Gebouw aan de Steenschuur 25. Er is ongeveer plek voor 200 personen. Iedereen die het debat wil bijwonen kan zich aanmelden via lunchlezing@jfvgrotius.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×