'Postbode' bezorgt sperma bij Leidse studenten

Een aantal studentes uit Leiden heeft last van een ongewenste ‘postbezorger’. De man komt alleen ’s nachts langs en post geen brieven maar sperma in de bussen van de studentes. Dat schrijft de Telegraaf. Volgens één van de studentes is haar brievenbus al vijf keer ondergespoten. Van de exhibitionistische ‘postbode’ is een summier signalement bekend: een blanke man met een onbesneden eikel. Gezien het feit dat de brievenbussen vrij hoog zitten, wordt verondersteld dat de man redelijk lang is.

De Leidse politie zegt de afgelopen maanden zeven meldingen te hebben binnengekregen van vijf verschillende huizen. Studentes wordt opgeroepen vooral aangifte te blijven doen en niet meteen alles schoon te maken. Dan laatste in verband met het nemen van een dna-monster.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×