Lintje voor Maarten Witkam

Zojuist heeft Maarten Witkam, de coordinator van de Onderwijswinkel Leiden Noord, van burgemeester Lenferink een lintje gekregen wegens zijn grote verdiensten op muziekgebied in Leiden Noord. De overdonderde Witkam kreeg het lintje tijdens het Open Muziekpodium in Buurthuis de Kooi. Op de foto overhandigt Witkam namens de medewerkers, vrijwilligers en cursisten van de onderwijswinkel en het muziekcentrum in Leiden Noord een muzikale petitie aan aan de voorzitter van de raadscommissie Sociale Infrastructuur, Greetje van Gruting. “De Onderwijswinkel, die moet blijven en Muziekcentrum Leiden-Noord, die hebben al zo velen jaren, tot Leiden-Noord behoord…” zo klonk het in juni 2003 uit enkele tientallen kelen.” Met succes want niet lang daarna werd de subsidie voor enkele jaren veiliggesteld. (Archieffoto: Chris de Waard).

Leiden onderwijswinkel


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×