VVD met spandoeken bij Lammenschansplein

Morgen zal de VVD Leiden op ludieke wijze aandacht vragen voor de verkeersproblematiek in onze stad. Men vindt dat er nu daadwerkelijk werk gemaakt moet worden van een betere verkeersdoorstroming in Leiden. Tijdens de ochtendspits zal de VVD Leiden, uitgerust met spandoeken en flyers, de lange rijen automobilisten op het Lammenschansplein en de Europaweg een hart onder de riem steken. De slogan zal zijn; ‘brug dicht: geen rijen maar rijden’. De VVD Leiden pleit ervoor om tijdens de ochtend en avondspits de brug over het Rijn-Schiekanaal gesloten te houden.

Met deze actie wil de VVD Leiden bereiken dat naast de gemeente ook de provincie zich bewust wordt van het belang van het gesloten houden van bruggen tijdens de spits. Tevens is men van mening dat het van groot belang is om de komende jaren te investeren in rondwegen om Leiden. Doordeweeks is het tijdens de ochtend en avondspits moeilijk om Leiden in en uit te komen, ook in het weekend komt dit steeds vaker voor.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×