Tentoonstelling in Archeologisch Centrum

Komende donderdag opent wethouder Geertsema de tentoonstelling ‘De Leidse Markten, Topstukken uit het afval’, dit meldt RTV West. In de periode tussen 1978 en 1980 zijn bij rioleringswerkzaamheden op diverse markten in de stad vondsten gedaan met groot historisch belang. Tussen het afval van de Leidenaren, die 700 à 800 jaar geleden leefden, vonden archeologen tal van voorwerpen van historische waarde. De vondsten hebben 25 jaar in archeologische depots opgeslagen gelegen. Iedereen die een kijkje wil nemen in het Leiden van toen kan deze tentoonstelling bezoeken in het Archeologisch Centrum aan de Hooglandse Kerkgracht 17.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×