Molenmuseum De Valk uitgeroepen tot unieke reisbestemming

De Amerikaanse uitgever Let’s Go Publications heeft Molenmuseum De Valk uitgeroepen tot unieke reisbestemming met een uitstekende service. Molen De Valk wordt geroemd om de heldere en informatieve presentatie van het Nederlandse culturele erfgoed. Ook vinden ze de prijs/kwaliteits-verhouding erg goed en krijgt het molenmuseum een compliment voor de meertalige presentatie.

De gidsen van Let’s Go zijn vergelijkbaar met die van Lonely Planet. Ze geven informatie over plekken om te overnachten, over musea en andere bezienswaardigheden en ze geven praktische informatie. Daarbij letten de makers vooral ook op bezienswaardigheden die de bezoekers plezier en een unieke culturele ervaring bezorgen tegen een scherpe prijs.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×