Duurzaam Nederland start verkiezingscampagne

Morgenmiddag om 13.00 uur start Duurzaam Nederland haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf de Leidse Morspoort zal lijsttrekker Oktay Aliçavusoglu samen met de overige kandidaten op de kieslijst van de partij richting de Zijlpoort gaan om hun speerpunten op een ludieke wijze te presenteren aan de Leidenaren. Kortgeleden heeft DN haar verkiezingsprogramma vastgesteld, men wil o.a. kwalitatieve voorzieningen voor iedereen toegankelijk maken en burgerinitiatieven bevorderen. Op de website van de partij speelt Leiden overigens nog geen prominente rol. De Leiden-pagina is nog niet ingevuld.

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×