Gilissen met ondernemer Henk Oosterhuis van de Mediapoort in de Rooseveltstraat, waar ze vrijdagmiddag de verkiezingsposters ophaalde. (Foto: PR).

Onverkiesbare VVD-kandidaat start voorkeurscampagne

Juliette Gilissen, die met een 13e plek op een onverkiesbare plaats staat van haar partij, de VVD, start vandaag met een persoonlijke verkiezingscampagne. Gilissen hoopt op die manier voldoende voorkeurstemmen te halen om zo toch nog in de gemeenteraad te komen. De Leidse journaliste wil zich onder andere hard gaan maken voor een efficientere werkwijze bij de gemeente.

“Waarom de gemeente niet zien als een bedrijf. Het feit dat ambtenarij tot een instituut is verworden in Nederland, wil niet zeggen dat je je daar ook bij neer moet leggen. Afspraak is afspraak, ook voor de gemeente. Eeuwig durende onderzoeken zijn nergens voor nodig, besluitvaardigheid en verantwoordelijkheid wel,” zo schrijft het kandidaat-raadslid op haar vandaag geopende website.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×