Mexicaanse minister bezoekt Leiden

De Mexicaanse minister van Buitenlandse Zaken, Luis Ernesto Derbez Bautista, brengt maandag een bezoek informeel aan Leiden. De minister is op rondreis langs een aantal Europese landen. Maandag heeft hij in Den Haag een onderhoud met zijn collega Bot van Buitenlandse Zaken. ’s Middags bezoekt hij de tentoonstelling “Rembrandts Moeder, mythe en werkelijkheid” in De Lakenhal.

Ook wordt een kort bezoek gebracht aan het Rijksmuseum voor Volkenkunde. De minister wordt tijdens zijn bezoek vergezeld door zijn echtgenote, de Mexicaanse ambassadeur mevrouw Sandra Fuentes-Berain en burgemeester Lenferink.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×