PvdA Tweede-Kamerlid Eijsink bezoekt Leidse school

Morgenochtend brengt Angelien Eijsink, Tweede-Kamerlid van de PvdA, een werkbezoek aan de Mytylschool De Thermiek in Leiden. Dit is een school voor kinderen met een motorische of meervoudige beperking. De Leidse Wethouder van Onderwijs Ruud Hessing zal bij een gedeelte van het programma aanwezig zijn. Eijsink begint haar bezoek met een rondleiding door de school en het aanwezige revalidatiecentrum.

Vervolgens zal ze met medewerkers en andere aanwezigen in gesprek gaan over de ervaringen in de praktijk. Het bezoek wordt afgerond met een presentatie van het initiatief VSO Plaza. Dit is een kantine die sinds medio 2005 op de donderdagen op de school aan de Blauwe Vogelweg draait. Leerlingen helpen mee in de kantine en leren zo in de praktijk wat daar allemaal bij komt kijken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×