Schennispleger opgepakt

Zaterdagavond heeft de politie een 27-jarige man uit Leiden opgepakt nadat hij voor het raam van een woning aan het Sint Anna’s Hof had staan masturberen. De 17-jarige bewoonster alarmeerde de politie die hem mee heeft genomen naar het bureau. Na eerder een valse naam te hebben opgegeven werkte de man op het burau volledig mee en stond dna-materiaal af voor een verder ondezoek.

Op dezelfde avond vond een geval van schennispleging plaats aan de Kaiserstraat. Een 21-jarige bewoonster had de politie gebeld omdat een man voor haar raam had staan masturberen. Even later werd een 21-jarige man aangehouden die voldeed aan het signalement maar achteraf bleek dat hij niets met het voorval te maken had. Ook twee meisjes van 15 en 17 jaar uit Leiden werden die avond lastiggevallen door een man die met zijn broek op z’n hielen achter hen aan fietste. De man ging er vandoor toen de meisjes bij een woning aanbelden. De politie zoekt nu uit of de opgepakte man iets met de andere schennisplegingen te maken heeft en heeft hem gedurende het onderzoek op vrije voeten gesteld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×