VVV Holland Rijnland gaat reorganisatie afronden

Het bestuur van VVV Holland Rijnland heeft bekend gemaakt de reorganisatie die vorig jaar onder begeleiding van interim directeur Carla Kieft is begonnen af te gaan ronden. In de afgelopen periode is een beeld ontstaan dat VVV Holland Rijnland niet meer gesteund zou worden door alle subsidiërende gemeenten. Dit is echter niet waar. In overleg met gemeenten werkt het bestuur en directie, met behulp van twee externe experts, aan een “richtinggevend businessplan”. Volgende maand zal het plan klaar zijn en met de gemeenten worden besproken.

Tijdens de reorganisatie is fors gesneden in de kosten en is de VVV Holland Rijnland onderweg om wederom gezond te worden. Nieuwe websites zijn ontworpen die de mooiste van VVV Nederland genoemd mogen worden. Op deze sites kunnen toeristen alle plaatselijke en regionale toeristische informatie vinden. “Gedurende de verbouwing ging alles gewoon door. VVV Holland Rijnland werkt aan de toekomst en prijst zich gelukkig met de standvastigheid van haar medewerkers.”, aldus Carla Kieft.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×