Teleservice Politie Hollands Midden scoort goed

De afdeling Teleservice van Politie Hollands Midden mag zich tot de vijf beste korpsen in Nederland rekenen. Het servicenummer 0900-8844 (geen spoed, wel politie) werd eind vorig jaar onderzocht en uit de analyse van het onderzoeksbureau Telan blijkt dat de callcentra een gemiddeld rapportcijfer 8 krijgen. De Teleservice van Politie Hollands Midden haalde een gemiddelde van 8,4 en voldeed met dit resultaat ook in 2005 aan de streefwaarde.

In 2000 werd het Landelijk Telefoonnummer Politie (LTP) ingevoerd om de bereikbaarheid van de politie te vergroten. 0900-8844 kan tegen lokaal tarief gebeld worden. Via postcode en adres worden bellers direct doorverbonden met de politie in zijn of haar regio. Voor acute hulpverlening kan men het gratis nummer 112 bellen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×