COC Leiden start gespreksgroepen homoseksualiteit

Het COC Leiden start in maart met nieuwe gespreksgroepen over homoseksualiteit. Er zijn twee vrouwengroepen: één voor vrouwen tot 30 jaar en één voor boven de 30. Op acht avonden praat je met leeftijdgenoten over leuke en serieuze onderwerpen. Coming-out, uitgaan, verliefdheid, seks. Alles wat met homo-zijn te maken heeft, komt aan bod. Deelname is kosteloos.

De bijeenkomsten zijn in het gebouw van het COC Leiden aan de Langegracht 65. Info en aanmelden: 071 – 5231866 (Tessa), gespreksgroep-v@cocleiden.nl of www.cocleiden.nl Alle aanmeldingen en vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×