Agenten gewond geraakt.

Gistermiddag zijn twee agenten gewond geraakt toen zij een 21-jarige man wilden aanhouden in de Beatrixstraat. Een biker van het politieteam Leiden Noord zag de man lopen en wilde hem aanhouden omdat hij illegaal in Nederland verblijft. Hij verzette zich echter hevig en begon met fietsen en stoeptegels naar de agent te gooien. Ook richtte de man zich op het inmiddels toegestroomde publiek en begon met een stuk hout vol met spijkers te zwaaien, hierdoor raakte de agent gewond aan zijn hoofd en sneuvelde een winkelruit.

Uiteindelijk werd de man, met behulp van toegesnelde collega’s van de agent, overmeesterd. Tijdens de aanhouding raakte nog een tweede agent gewond, beiden zijn ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De 21-jarige man wordt overgedragen aan de vreemdelingendienst.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×