Blinden en slechtzienden naar IJssculpturenfestival

Het ijssculpturenfestival in de Groenoordhallen is een groot succes geworden. Met nog een paar dagen te gaan, hebben al ruim een kwart miljoen mensen de ijsbeelden bezocht. Aanstaande zondag is de laatste dag dat het festival geopend is. Die dag wordt ook een verzoek gehonoreerd dat vanuit de blinden- en slechtziendenhoek is gekomen. Blinden en slechtzienden zijn zondag vanaf 17.30 uur onder begeleiding welkom om de ijskunst te voelen. Dat is normaal gesproken niet toegestaan, omdat dat schade toebrengt aan de kunstwerken. Omdat het de laatste dag is, wordt dat nu wel toegestaan.

Het Nederlands IJssculpturenfestival in Leiden is tot en met zondag 26 februari 2006 dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Het festival vindt op het terrein van de Groenoordhallen plaats.

De entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 7,50. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar kost een kaartje € 4,50. Kinderen tot 4 jaar mogen onder begeleiding van een ouder gratis het festival bezoeken. De prijs voor 65-plussers en deelnemers aan groepen vanaf 20 personen bedraagt € 6,50.

Bezoekers wordt aangeraden warme kleding en schoeisel te dragen. De temperatuur in de tentoonstellingstent bedraagt namelijk 8 graden beneden het vriespunt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×