Demonstratie voor situatie vluchtelingen in Leiden

Zaterdag 4 maart vindt er in Leiden een grote demonstratie plaats om aandacht te vragen voor de situatie waarin veel vluchtelingen zich bevinden. “Mensen worden zonder pardon op straat gezet en in Leiden zijn er zelfs kinderen die dit lot treffen,” aldus De Fabel van de Illegaal, de Multipleks en ROOD, de jongerenorganisatie van de SP die samen deze demonstratie organiseren.

Om 13:30 vertrekken de demonstranten vanaf het Centraal Station voor een tocht naar het centrum. Op de verkiezingsmarkt die dan aan de gang is, willen de demonstranten de daar aanwezige politieke partijen om steun vragen. Concreet doel van de actie: Het AZC mag geen mensen meer op straat zetten en de gemeente moet de mensen die nu al op straat staan opvangen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×