Informatie-avond over Gestalttherapie

Op donderdag 2 maart wordt er in het GGZ Informatiepunt een informatieavond gehouden over Gestalttherapie. Gestalt is een vorm van therapie waar veel onduidelijkheid over bestaat. Toch is het een methode waar mensen met uiteenlopende klachten baat bij hebben. Het doel van deze therapievorm is het contact met jezelf en de omgeving te verbeteren. Hierbij worden je vaste patronen onder de loep genomen en wordt er gekeken of er misschien andere manieren van aanpak zijn, die beter aanvoelen. Bij Gestalt staat dit ervaren centraal.

Tijdens de informatieavond zullen Gestalttherapeuten Tineke Hommes en Jos Beerstecher dan ook niet alleen over Gestalt spréken, maar ook door middel van eenvoudige experimenten laten voelen wat Gestalt doet.

De avond begint om 20.00 uur.

Toegang gratis.
Graag aanmelden bij GGz Informatiepunt Rapenburg 48 Leiden, 071-5147420 of via info@ggz-informatiepunt.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×