Nieuwbouw poliklinieken Diaconessenhuis klaar

Morgen wordt de nieuwbouw van de poliklinieken van het Diaconessenhuis officieel in gebruik genomen. De uitbreiding was nodig om tegemoet te kunnen komen aan de nog steeds groeiende zorgvraag. Kenmerkend voor het nieuwe gebouw is de ruimtelijke uitstraling, de kleuren en het licht. Ook komt er veel kunst.

Met de ingebruikneming van de nieuwbouw wordt de bestaande capaciteit verdubbeld. Na deze nieuwbouw volgt de renovatie van de bestaande poliklinieken, zodat er een mooi geheel tussen beide gebouwen ontstaat. De renovatie zal begin 2008 in gebruik worden genomen en dan is het project helemaal afgerond.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×