Rijnland en Internationaal Zakendoen

Op donderdag 6 april organiseert de Kamer van Koophandel Rijnland het evenement ‘Rijnland en Internationaal Zakendoen‘. Geïnteresseerden zijn van 16.00 tot 21.00 uur welkom bij de Kamer van Koophandel aan de Stationsweg 41. Op de uitgebreide informatiemarkt staan regionale en nationale organisaties die ondersteuning kunnen bieden op het gebied van Internationaal Zakendoen. Ook worden er verschillende workshops gehouden.

Tijdens het evenement zullen er drie rondetafelgesprekken van ± 60 minuten plaatsvinden. Bij elk gesprek staat een themaland centraal: Engeland, Polen, Turkije. Per rondetafelgesprek kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Op een informele manier kan van 20.00 tot 21.00 uur ervaring uitgewisseld worden op het gebied van internationale handel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×