Inbraken

Afgelopen weekend is er weer op diverse plaatsen in de stad ingebroken. Inbrekers kwamen op diverse manieren woningen binnen. Van een woning aan de Morsweg werd een ruit ingelagen en werden vier kratten bier gestolen. Een getuige zag een 22-jarige man met de kratten sjouwen en waarschuwde de politie. De dader is overgebracht naar het politiebureau, hij gaf toe de kratten te hebben gestolen maar vertelde dat hij niet verantwoordelijk was voor het ingooien van de ruit van de woning. Verder werd er ingebroken in woningen aan de Da Costastraat, de Koninginnelaan, de Hogewoerd en de Zijlsingen, de inbrekers kregen in de meeste gevallen toegang tot de woning door het openwrikken van de deur of een raam. In twee woningen aan de Falckstraat en de Marnixstraat werd de flippermethode gebruikt om binnen te komen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×