Rembrandt 'verlicht'

Komende woensdagavond zal wethouder Ron Hillebrand van Ruimtelijke Ordening de verlichting ontsteken die aangebracht is bij het borstbeeld van Rembrandt aan de Witte Singel. Hij zal dit doen in samenwerking met de directie van de twee bedrijven die de verlichting sponsoren. Het borstbeeld is het eerste project uit de Illuminatienota ‘Leiden ziet het licht’ waarvan de verlichting gerealiseerd wordt.

In de Illuninatienota wordt het beleid beschreven voor de verlichting van monumenten en bezienswaardigheden in Leiden. In de nota is aangegeven dat de kosten van verlichting van diverse projecten gedekt moeten worden door middel van sponsoring.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×