Jongen aangereden

Gistermiddag is een 11-jarige jongen door een bromfietser aangereden op de rotonde bij de Stevenshofdreef. De jongen fietste over de Stevenshofdreef in de richting van de Vinkweg. Uit de tegenovergestelde richting kwam de bromfietser, met een meisje van ongeveer 13 jaar achterop, aanrijden. Het meisje droeg een autokinderstoeltje in haar handen. Op de rotonde sloeg de bromfietser linksaf en reed de jongen aan, waarschijnlijk werd hij geraakt door het kinderstoeltje. De bromfietser stopte en riep tegen de jongen dat hij voortaan moest uitkijken en is daarna weggereden zonder zich om de jongen te bekommeren. Deze is door de aanrijding gewond geraakt aan zijn been. De politie is op zoek naar de bromfietser en verzoekt getuigen zich te melden op 0900-8844. Het gaat om een blanke man die gekleed was in een zwart jack met op de mouw een bruinwitte arend. Het meisje droeg een roze jack, een gebleekte spijkerbroek en had haar blonde haar in een staartje. Beiden droegen geen helm.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×