Marokkaanse kandidaat-raadsleden in discussie

De Nederlandse Arabische Stichting en Stichting Al Amana organiseren in verband met de gemeenteraadsverkiezingen een discussiebijeenkomst, waarbij een aantal Marokkaanse kandidaat-gemeenteraadsleden van verschillende politieke partijen met elkaar in discussie gaan over onderwerpen als werkloosheid, onderwijs en integratie. De discussie zal in het Arabisch gevoerd worden, zodat de aanwezigen ook in eigen taal mee kunnen discussiëren. Toegang is gratis.

De bijeenkomst wordt zondagmiddag 5 maart van 14.00 tot 16.30 uur gehouden in het Activiteitencentrum (naast HTIB), Eksterpad 6 (Merenwijk).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×