Heembouw Groep is Sterkste Schakel 2006

De Heembouw Groep mag zich een jaar lang Sterkste Schakel van Rijnland noemen. Het bouwbedrijf uit Roelofarendsveen won de verkiezing van beste onderneming op het gebied van service en klantvriendelijkheid die jaarlijks onder auspiciën van het regionale zakenmagazine Rijnstreek Business wordt gehouden. Een breed samengestelde jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in de Rijnlandse regio, koos voor de Heembouw Groep vanwege de ‘niet aflatende hang naar kwaliteit die op alle mogelijke manieren in professionele houding en resultaat wordt vertaald’. “Bij Heembouw sporen de medewerkers elkaar aan tot een beter product voor de klant”, zo luidt een citaat uit het juryrapport. MaXXus Communications uit Leiden legde beslag op de tweede plaats in het totaalklassement dat acht winnaars in evenzoveel bedrijfsbranches telde. De Health Company uit Alphen aan den Rijn eindigde als derde.

De gemeente Alphen aan den Rijn werd evenals vorig jaar gekozen tot Sterkste Gemeente, waarmee aangegeven wordt welke gemeente het lokale bedrijfsleven als beste weet te faciliteren. De aanmoedigingsprijs was voor Electro World Peursum te Katwijk, waar ondernemer Jan van Woerkom een volledig nieuw winkelconcept in de traditionele markt van televisies, audio en witgoed heeft geïntroduceerd.

De finale van de Sterkste Schakel werd vrijdagavond 3 maart gehouden in het Noordwijkse Grand Hotel Huis ter Duin, waar ruim 400 gasten getuige waren van de verkiezing. Het initiatief van Rijnstreek Business wordt ondersteund door de gezamenlijke Rabobanken uit de regio en de Kamer van Koophandel Rijnland.

De volledige uitslag van de Sterkste Schakel 2006 is:

Sterkste Schakel: Heembouw Groep, Roelofarendsveen

Winnaar sector Autobranche: Buntsma Autoschade, Alphen aan den Rijn
Winnaar sector Bouw & Installatie: Heembouw Groep, Roelofarendsveen
Winnaar sector Communicatie: Drukkerij De Bink, Leiden
Winnaar sector Dienstverlening (algemeen): ARO Dienstengroep, Hazerswoude
Winnaar sector Dienstverlening (financieel): Rooyackers Pensioenburo, Alphen aan den Rijn
Winnaar sector Groothandel: Health Company, Alphen aan den Rijn
Winnaar sector Horeca & Catering: Alfred’s Diner, Alphen aan den Rijn
Winnaar sector Kantoor & Automatisering: MaXXus Communications, Leiden
Sterkste Gemeente: Alphen aan den Rijn
Aanmoedigingsprijs: Electro World Peursum, Katwijk

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×