Popronde dit jaar ook in Leiden

Het landelijke festival POPRONDE wordt dit jaar in Leiden gehouden. Organisator Tim Griffioen van Ontzettend Leiden gaat samen met Motel Mozaique promotor Derrick Smittenaar, het festival in Leiden coördineren. Het reizend festival Popronde vindt jaarlijks plaats in de periode september – november en doet dit jaar vijftien Nederlandse steden aan. Popronde geeft een overzicht wat gebeurt op muziekgebied en is niet gebonden aan één stijl. Er is plek voor singer-songwriters, folk, blues, pop & rock bands, soul, funk, urban & hiphop formaties en dance-acts. Uit de inzendingen worden door een team van boekers en programmeurs van festivals en clubs circa 75 talentvolle Nederlandse bands en acts geselecteerd voor de editie 2006.

Popronde is voor getalenteerde bands en acts een mogelijkheid zich te presenteren voor nieuw publiek, pers en programmeurs. De Popronde is vaak de vuurdoop in een regio en een mogelijkheid door te stromen naar het reguliere festival, live-en clubcircuit. Popronde is gratis toegankelijk. Jaarlijks nemen 250 podia – vnl. cafés – deel aan het festival. Popronde trekt jaarlijks 25.000 bezoekers.

Bands die geïnteresseerd zijn kunnen tot 10 maart het aanmeldingsformulier, biografie en demo opsturen naar Popwaarts. Het aanmeldingsformulier is te downloaden op www.popronde.nl. Begin mei wordt op www.popronde.nl bekend gemaakt welke bands zijn geselecteerd voor de Popronde editie 2006.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×