Veel aandacht voor vluchtelingendemonstratie

Op initiatief van Our Future, een organisatie van schoolgaande jongeren van gedumpte vluchtelingengezinnen werd gisteren samen met SP Leiden, Kraakgroep Leiden, Pastoraal Buurtwerk Leiden-Noord en de Fabel van de illegaal een demonstratie georganiseerd. De eisen waren “stop het op straat dumpen van vluchtelingen” en “gemeentelijke opvang voor dakloze vluchtelingen”. Op de Haarlemmerstraat en op de markt deden de circa 100 demonstranten de kraampjes aan van campagnevoerende partijen. Na de demonstratie zijn nog enkele demonstranten naar het lijsttrekkersdebat gegaan waar aandacht werd gevraagd voor de situatie van vluchtelingen in Leiden. (Foto: De Fabel van de illegaal).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×