Lijsttrekkersdebat Holland Centraal vanavond op tv

3

Het lijsttrekkersdebat dat de lokale omroep Holland Centraal vrijdagavond heeft opgenomen in het LAK-theater, wordt vanavond om 19.00 en om 20.30 uur uitgezonden. In het programma komen alle 13 partijen aan bod. Er wordt gediscussieerd aan de hand van stellingen.

Ook maandag herhaalt Holland Centraal de uitzending nog drie keer. De uitzendtijden zijn dan 14.00, 20.00 en 22.00 uur. Het programma is te zien op de kabelkrant van Holland Centraal.

Delen

3 reacties

 1. xavier baudet op

  Hoogtepunt voor mij persoonlijk was wat er allemaal gebeurde in de kleedkamers tijdens het schminken. Gemeenteraadsleden blijken best aardig te kunnen zingen! Grappig ook wat ze zongen: Het CDA zong Beatles, De PvdA zong Simon And Garfunkel, GroenLinks hield het op Neil Young en de SP zong Tennessee Williams. Het mooiste lied werd echter ingezet door debatmeester/presentator Roderick van Grieken die een hartstochtelijk  “krijg toch allemaal de klere” van Ciske de Rat aanhief. Als ze zo mooi met elkaar kunnen zingen dan komt het met de rest vast ook wel goed.

  hoop je dan in ieder geval,

  xavier baudet

   

 2. Treinje O. op

  Stem Stadspartij Leiden Ontzet! Tegen de RGL! Want, aldus lijsttrekker Jan Boer op Holland Centraal TV: ”die trein rijdt alleen door weilanden, dus niemand ken erin!”

  IJzersterk argument, niks tegenin te brengen 🙂

 3. Ik heb al gestemd op Xavier Baudet met zijn “Bitch” (trouwens wel leuk zo richting… hoe heet die mevrouw van de PvdA ook al weer?) U ook?

Je bent nu offline