Rijden onder invloed

Afgelopen weekend zijn in totaal twee mensen aangehouden wegens het rijden onder invloed. In de nacht van zaterdag op zondag zag de politie een 45-jarige Haagse vanaf de verkeerde kant de 1e Binnenvestgracht oprijden. Na controle bleek ze twee maal zoveel gedronken te hebben dan is toegestaan. De tweede aanhouding vond afgelopen nacht op de Bernhardkade plaats, daar werd een 29-jarige Leidenaar gecontroleerd nadat de politie door iemand getipt was die dacht dat de bestuurde waarschijnlijk teveel gedronken had. De man was zo dronken dat het hem niet lukte om de blaastest te doen. Ook trof de politie in zijn auto een wikkel aan die mogelijk harddrugs bevatte. De man kon zijn rijbewijs inleveren.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×