Oud-scholierendag bij kunstcentrum Haagweg 4

Het Kunstcentrum Haagweg 4 viert haar 12,5 jarig jubileum aanstaande zondag met een oud-scholierendag. De middag is bestemd voor oud-leerlingen en medewerkers van de voormalige ambachtschool die tot in de jaren ’80 van de vorige eeuw in het gebouw zat. “Uit gesprekken met oud-leerlingen is ons de afgelopen jaren duidelijk geworden dat hier veel behoefte aan is. Voor ons als kunstenaars kan het ook heel verrijkend zijn om met de oude generatie ambachtsmensen de contacten wat nauwer aan te halen,” vertelt Bernadette Drenth die de dag helpt organiseren. Inmiddels hebben zich al heel wat oud-scholieren gemeld. Ze zijn in de leeftijd van 50 tot 87 jaar.

In verband met de catering moeten deelnemers zich vooraf aanmelden. Dat kan per e-mail op scholier@4rt.nl o.v.v. ‘aanmelding scholierendag’ of door te bellen met Bernadette Drenth: 071-5133800. Deelname kost 15 euro per persoon, contant te voldoen bij binnenkomst.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×