Kaboem Disco bij In Casa met optreden van Iris

De populaire entertainment website www.kaboem.nl voor de jeugd tussen 12-16 jaar gaat ook het land in met ‘coole party’s in de hotste disco’s. Eén daarvan is Danssalon In Casa in Leiden, waar vrijdag 10 maart voor de derde keer de Kaboem Disco Tour neerstrijkt. Bedoeld voor de tieners die wegens hun leeftijd niet in een disco mogen, maar wél graag uitgaan.

Op hun eigen clubavond in de Leidse uitgaaanstempel is er onder meer een optreden van zangeres Iris. Haar muziekstijl is het best te omschrijven als R&B,/Urban, maar omdat haar muzieksmaak heel uiteenlopend is wordt het beïnvloed door verschillende stijlen zoals Hip-Hop, Pop, Soul, Dancehall en 2-step om maar een paar voorbeelden te noemen. IN haar show zijn naast zang en muziek verschillende elementen verwerkt zoals dans, show en entertainment. Deze elementen combineert ze tot een spetterend geheel.

Iris wordt in de muziekwereld geïnspireerd door verschillende artiesten. Een paar voorbeelden zijn Beyonce, Latif, The Neptunes en Pharrell Williams, en Alicia Keys. Niet alleen omdat ze vindt dat zij een goede sound hebben maar ook omdat ze een eigen sound hebben en dat durven te creëren. En dit is wat Iris in de toekomst met haar muziek ook wil bereiken.

Kaboem Disco, 10 maart, In Casa.
Aanvang: 19.00 uur – 22.00 uur , entree € 6,00.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×