14e Leidse Popquiz in De Burcht

Vanmiddag vindt de 14e editie van de Leidse Popquiz plaats in Sociëteit De Burcht. De quiz is ditmaal samengesteld door het team ‘Rosenrot’, genoemd naar een cd van Rammstein. De zaal is om 14.00 uur open; vanaf dat tijdstip kunnen de teams zich inschrijven.

Om 15.30 uur start de quiz, wederom gepresenteerd door Jan van der Plas, alom gewaardeerd popjournalist van onder andere Aloha. Deelname aan de kerst-POPQUIZ is gratis. Kom wel op tijd want het aantal plaatsen is beperkt. Ook deze keer zijn er fraaie prijzen (drank/muziek/boeken) te winnen voor de beste drie teams. En er is, zoals altijd, een poedelprijs voor het team dat als laatste eindigt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×