Opening internetcafé voor senioren

Aanstaande vrijdag zal het Internetcafé aan Top Naeffstraat 1 (Stevenshof) feestelijk worden geopend. Belangstellenden zijn dan welkom vanaf 16.00 uur. Om 16.15 uur zal de officiële opening worden verricht door de bekende wijkbewoner John van der Born.

De openingstijden van internetcafé zijn maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Senioren kunnen dan binnenlopen om van de computer gebruik te maken. Ook kunnen zij terecht met allerlei vragen die met de computer te maken hebben. Tijdens het internetcafé zijn er vrijwilligers aanwezig die de bezoekers graag willen helpen.

Het internetcafé is een initiatief van de basisgroep Leidse Senioren Zelfstandig Stevenshof en de Stichting Radius. Voor de begeleiding wordt samengewerkt met RedNose Computertrainingen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×