Diefstal postpakket

De politie kreeg afgelopen vrijdag een melding dat er twee mannen in een auto wel erg veel aandacht hadden voor vrachtauto’s die postpakketten vervoerden. Toen de politie een kijkje ging nemen werd de auto van de mannen zonder inzittenden aangetroffen in de Haarlemmerstraat. Agenten hebben gewacht tot de mannen weer terugkwamen en hebben hen achtervolgd door het centrum. Op een gegeven moment verdween de auto met hoge snelheid uit het zicht maar werd later zonder de mannen aangetroffen op de Pelikaanstraat. Toen één van de mannen hijgend bij de auto terugkwam werd hij aangehouden wegens gevaarlijk rijgedrag. Na een buurtonderzoek werd er in de Kuipersteeg een geopend postpakket aangetroffen. Een getuige meldde dat hij twee mannen met het pakket had zien rennen. Het bewuste pakket was bestemd voor een winkel in het centrum. De tweede man werd later in de omgeving aangehouden. De twee, een 31-jarige man uit Delft en een 35-jarige man uit Voorburg zijn inmiddels voorgeleid bij justitie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×