Gevangene inmiddels weer opgepakt

De jongen die vanmorgen uit de jeugdgevangenis Teylingereind in Sassenheim was ontsnapt is inmiddels alweer opgepakt. De politie kreeg van iemand een melding binnen dat deze de jongen langs de spoorlijn bij Lisse had zien lopen. Hij kon verder zonder problemen worden opgepakt.

Het is nog niet duidelijk wie de jongen is en wat hij op zijn kerfstok heeft. In Teylingereind zitten 96 jongens en 24 meisjes in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Ook Murat D. zat enige tijd in deze jeugdgevangenis, hij schoot in januari 2004 zijn conrector Hans van Wieren dood op het Haagse Terracollege. Hij zit de rest van zijn straf, vijf jaar plus tbs, uit in een andere gevangenis elders in het land.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×