Fietser rijdt door na aanrijding

De politie is op zoek naar een nog onbekende fietser die vanmorgen op een rotonde in botsing kwam met een 39-jarige vrouw. De man verleende bij het oprijden van de rotonde geen voorrang aan de vrouw waarop een botsing onvermijderlijk was. De vrouw kwam ten val en verwondde haar knie. De man vervolgde na de aanrijding gewoon zijn weg maar werd wel achtervolgd door getuigen die hem op zijn gedrag wilden aanspreken. Op de Haagweg stopte de man en reageerde agressief naar zijn achtervolgers. Hij riep daarbij dat hij zijn werk belangrijker vond dan een gewonde vrouw, vervolgens fietste hij weer door.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×