Leraar Marecollege vast wegens relatie met leerlinge

Een 29-jarige leraar van het Marecollege wordt ervan verdacht een seksuele relatie te hebben gehad met een minderjarige leerlinge en zit daarom sinds 21 februari in voorlopige hechtenis. Het Marecollege heeft vorige maand al de ouders en leerlingen ingelicht over de schorsing van de leraar. Vanaf 7 februari was de man niet meer welkom op de school omdat hij op die dag had toegegeven dat hij een relatie met de leerlinge had.

Inmiddels heeft het onderzoek naar de leraar zich uitgebreid naar een andere school in Leiden omdat hij daar een paar jaar geleden ook les heeft gegeven. Voor ouders en verzorgers van de leerlingen organiseert het Marecollege vanavond een informatiebijeenkomst.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×