'De tram terug in Leiden'

Op zaterdag 25 maart keert tijdens een modelbouwdag in het Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC) de tram even terug in Leiden. De dag wordt georganiseerd door modelbouwgroep ‘De Spoorbiels’ die vindt dat de discussie over de terugkeer van de tram in de Leidse regio voorbij gaat aan de nostalgie en romantiek die velen zich kunnen herinneren van de knarsende wielen op de ijzeren rails. Het is de tweede keer dat de modelbouwgroep een modelbouwdag organiseert, het thema is dit keer ‘De tram terug in Leiden’

Naast een grote modelbaan met voornamelijk trams uit vervlogen tijden zijn er ook een aantal stands waar men terecht kan voor informatie, inruil, reparatie en aanschaf van spoormateriaal. Het RRC, gevestigd aan de Wassenaarseweg 501, behandelt en begeleidt volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking naar optimale zelfstandigheid. Het is voor mensen die revalideren belangrijk dat zij naast het intensieve revalidatieprogramma ook tijd en ruimte vinden voor ontspanning en afleiding. Daarom worden binnen het RRC regelmatig activiteiten georganiseerd. De modelbouwdag vindt plaats in het restaurant van het RRC.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×