Leidse popmuzikanten zetten boze buurman op verkeerde been

Afgelopen maandag vond in Den Haag een rechtszaak plaats die een buurman van het Muziekhuis aan de Middelstegracht had aangespannen tegen de gemeente. De buurman stelt overlast te ondervinden van de optredens die nog beperkt plaatsvinden in het Muziekhuis. Om zijn zaak te ondersteunen, voerde zijn advocaat de aankondiging van een optreden van Motorhead op. deze hardrockformatie zou op 1 april optreden in de bovenbar. Het bleek om een 1 aprilgrap van het Muziekhuis te gaan.

De Leidse Vereniging van Popmuzikanten (LVP) heeft inmiddels van de gemeente het advies gekregen om voorzichtig om te springen met ‘dergelijke uitspattingen van humor’. “We beloven ons weer heel serieus te gaan gedragen. De uitspraak van de rechtszaak volgt maandag 20 maart. Meer info lees je natuurlijk hier. Voortaan volledig droog, ongezouten en humorloos,” aldus het LVP op haar website.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×