Verkeersongeval

Een 67-jarige man uit Voorschoten en een 48-jarige vrouw uit Leiderdorp zijn gisteren op de kruising van de Kooilaan met de Willem de Zwijgerlaan met elkaar in botsing gekomen. De man stond op de Kooilaan voor rood licht te wachten, toen het licht op groen sprong reed de man de kruising op waarbij zijn auto van links geraakt werd door de vrouw die over de Willem de Zwijgerlaan richting Leiderdorp reed. De vrouw had waarschijnlijk de stoplichten over het hoofd gezien. Zij kwam door de aanrijding met haar auto op de rijbaan van het tegemoetkomend verkeer tot stilstand tegen een auto die daar stond te wachten voor het stoplicht. De Voorschotenaar en de Leiderdorpse zijn allebei overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. De man in de stilstaande auto op de andere rijbaan mankeerde niets.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×