Burenruzie

Twee vrouwen van 22 en 23 jaar zijn tijdens een burenruzie op de Cornelis Schuytlaan door de politie aangehouden. De twee waren naar de buren gegaan vanwege geluidsoverlast. Dit speelde al langere tijd en ook de wijkagent had al eens bemiddeld waarna de overlast minder was geworden. Omdat het weer uit de hand liep gingen de twee vrouwen verhaal halen en werden de buren uitgescholden en in het gezicht geslagen, hierop werd de voordeur weer gesloten waarop één van de vrouwen er een gat in schopte. De politie houdt de komende tijd een oogje in het zeil, tegen de twee vrouwen is proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×