Installatie gemeenteraad live via Sleutelstad.nl

Vanavond is via deze site de installatie van de nieuwe gemeenteraad live te volgen. De speciale raadsvergadering begint om 20.00 uur. Tijdens de vergadering zal Burgemeester Lenferink ook verslag doen van zijn gesprekken met de verschillende politieke partijen. Zoals inmiddels bekend is daar een uitgekomen dat in eerste instante de Pvda, SP, GroenLinks en de ChristenUnie gaan proberen om met elkaar een nieuw college te vormen.

Klik hier om live mee te luisteren. (vanaf 20.00 uur).

Morgen zal de vergadering in de loop van de dag ook beschikbaar komen via //www.sleutelstad.nl/raadsvergadering/. Daar zijn ook eerdere vergaderingen na te luisteren. Informatie over agenda en stukken is te vinden op www.leiden.nl/raad.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×