Leiden Atletiek bestaat 10 jaar

Op 1 april is het tien jaar geleden dat  door een fusie tussen AV Holland en AV De Bataven de atletiekvereniging Leiden Atletiek werd opgericht. Om dit te vieren is het weekend van 31 maart tot 2 april omgedoopt tot Atle 10Weekend. Er wordt dan een feest voor de oudere leden van de vereniging georganiseerd in het centrum van Leiden en op zaterdagmiddag is er een Atle 10kamp voor de jongere leden. Het jubileumweekend wordt afgesloten met een puzzeltocht voor jong en oud.

In het kader van het 10-jarig bestaan van de atletiekverening zal er begin juni tijdens de Leidse Atletiekweek een jubileumboek verschijnen met een terugblik in de vorm van 10 verhalen. De Leidse Atletiekweek wordt geopend met de 35ste Gouden Spike op zaterdag 10 juni. Als afsluiting van de jubileumevenementen zal er op 15 juni een bijzondere estafette worden gehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×