Inbraken

Twee bewoners van een studentenwoning aan de Oude Rijn troffen zaterdagnacht bij thuiskomst een inbreker aan. Eén van de bewoners, een 22-jarige Leidenaar raakte slaags met de inbreker die na wat bedreigingen het pand uitvluchtte. Dezelfde nacht ontdekte een bewoner van de Graskarper twee inbrekers bij een raam op de eerste verdieping, bij het zien van de man klommen de inbrekers naar beneden en vluchtten weg. De politie zocht de omgeving af en zag twee mannen die aan het signalement voldeden lopen bij de Papiermolen. De twee gingen er bij het zien van de agenten vandoor, één van het kon gelijk aangehouden worden, de ander werd later aangehouden bij de Smellekenhorst.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×