Schoonmaakactie in de Mors

Onder het motto ‘Mors schoon hè’ geeft wethouder Hessing komende woensdagmiddag op de Richard Krajicek-playground het startschot voor een schoonmaakactie in deze wijk. Het is de bedoeling om de Mors schoon te krijgen en te houden, daarom zal deze actie in het voorjaar en in het najaar plaatsvinden. De actie heeft verder als doel om wijkbewoners weer verantwoordelijk te krijgen voor hun eigen wijk.

Jeugd-jongerenwerk zal de actie muzikaal omlijsten en na afloop is er in buurtcentrum Morschwijck een gezellig samenzijn. De schoonmaakactie is georganiseerd door LWO in samenwerking met Portaal, de Gemeentelijke Dienst Milieu en Beheer, Stichting Nibraas, Rosa Manus, Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland, Wijkpolitie, Toezicht door Jongeren, Bewonerscommissie Samen Sterk, Betrokken wijkbewoners, Winkeliersvereniging Diamantplein, Basisschool De Schakel, Basisschool Pacelli, Basisschool De Morskring. Meer informatie is te verkrijgen bij buurtopbouwwerker van het LWO Tony van der Haar op telefoonnummer: 071-5790924.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×