De komende maanden staat ook Keukenhof in het teken van Rembrandt. Dit komt onder meer tot uitdrukking in een groot portret in bloembollen. (Foto: PR).

Jan Wolkers opent Keukenhof

De 57ste bloemententoonstelling Keukenhof zal woensdag geopend worden door Jan Wolkers. Het thema van Keukenhof is dit jaar de herdenking van de 400e geboortedag van Rembrandt. Henk Poort, de hoofdrolspeler in de musical over het leven van Neerlands beroemdste schilder, zal vervolgens de tulp Rembrandt van Rijn dopen. Van 23 maart t/m 19 mei bloeien er in het 32 hectare grote park maar liefst zeven miljoen bloembollen en worden er doorlopend binnententoonstellingen georganiseerd.

Met zijn trendtuinen en -demonstraties, Japanse tuin en Engelse landschapstuin, eeuwenoude bomen, vijvers en kunstobjecten is Keukenhof elk jaar weer een bron van inspiratie voor elke natuur- en tuinliefhebber. Voor kinderen is er de spannende Bollebozenroute, een doolhof, de dierenweide en een leuke speeltuin. In het nieuwe seizoen heeft Keukenhof weer tal van activiteiten op het programma.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×