Twee aanhoudingen bij fraude met brommerexamen

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) aan de Smaragdlaan heeft vanmorgen twee jongens uit Leiden betrapt op fraude bij het theorie-examen voor het bromfietscertificaat. Een 16-jarige jongen uit Leiden schakelde een 17-jarige vriend in om voor hem het examen te doen, nadat hij al twee keer voor het examen gezakt was. Na inschrijving ging de 16-jarige even naar buiten en wisselde daar met zijn vriend van kleding. Vervolgens meldde de vriend zich voor het examen.

De medewerkerster van het bureau herkende de jongen die voor haar stond echter niet als degene die op het identiteitsbewijs stond en schakelde de politie in. Al snel kwam het ware verhaal naar boven en werden beide jongens aangehouden. Zij krijgen allebei een proces-verbaal.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×