Kostbare motorboot gestolen

De politie onderzoekt de diefstal van een motorboot uit het water langs de Morsweg. De diefstal moet hebben plaatsgevonden tussen dinsdag 7 maart en vrijdag 17 maart 12.00 uur. De boot die aangemeerd lag aan een steiger, grenzend aan een tuin van een bewoner van de Morsweg, is daar weggevaren. De politie denkt dat de diefstal over water heeft plaatsgevonden.

De motorboot, type vlet van het merk Makma is donkerblauw van kleur en voorzien van een 27 pk dieselmotor. Het draagt de naam ‘Bandy’ en vertegenwoordigd een waarde van ongeveer 32.000 euro. De politie heeft de motorboot in het register van gestolen boten en buitenboordmotoren gezet en het Landelijk Vaartuigenteam van het Korps Landelijke Politie Diensten geïnformeerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×