Kostbare motorboot gestolen

De politie onderzoekt de diefstal van een motorboot uit het water langs de Morsweg. De diefstal moet hebben plaatsgevonden tussen dinsdag 7 maart en vrijdag 17 maart 12.00 uur. De boot die aangemeerd lag aan een steiger, grenzend aan een tuin van een bewoner van de Morsweg, is daar weggevaren. De politie denkt dat de diefstal over water heeft plaatsgevonden.

De motorboot, type vlet van het merk Makma is donkerblauw van kleur en voorzien van een 27 pk dieselmotor. Het draagt de naam ‘Bandy’ en vertegenwoordigd een waarde van ongeveer 32.000 euro. De politie heeft de motorboot in het register van gestolen boten en buitenboordmotoren gezet en het Landelijk Vaartuigenteam van het Korps Landelijke Politie Diensten geïnformeerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×