Staatssecretaris komt praten over publieke omroep

Dinsdagavond 28 maart organiseert de Leidse afdeling van de Jonge Democraten, de jongerenafdeling van D66, een discussieavond met staatssecretaris Medy van der Laan (D66) over haar plannen voor de toekomst van de Publieke Omroep. De plannen van de staatssecretaris over de toekomst van de Publieke Omroep zijn bij velen niet in goede aarde gevallen en ook binnen de Jonge Democraten is er veel kritiek geuit op deze plannen. Vooral het idee om de NPS op te heffen en de nieuwe taak die omroepverenigingen bij opinie- en debatprogramma’s krijgen, hebben binnen de Jonge Democraten tot veel vragen en kritiek geleid.

Tijdens de avond zal Medy van der Laan haar plannen en visie voor de toekomst van de Publieke Omroep uitleggen en verdedigen. Na de lezing kan het publiek met de staatssecretaris in debat gaan over haar plannen en mogelijke alternatieven. Onder andere de werkgroep Kunst, Cultuur en Media van de Jonge Democraten heeft zo’n alternatief uitgewerkt.

De bijeenkomst wordt gehouden in de bovenzaal van Café Einstein en begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×